< Till bloggens startsida

duschat och har ätit hallon och glass!

Nu ligger jag i sängen och ska sova..är inte trött alls. Sandhamn var sjukt bra. Haha skrattade asmkt. Synd bara att jag inte kunde spendera kvällen hemma hos Sarah..jag fick inte för pappa. Antagligen för att jag var hemma idag. På fredag morgon åker jag till landet kl halv 9 -.- Men det ska bli så sjukt mysigt. Jag älskar mitt landställe säger jag bara!! Och jag älskar att få tönta mig med Sofia varje gång jag är där. Men jag är bara där i 3 dagar, åker alltså hem på söndagen. Alexandra och pappa ska hem och jobba sen. Men då ska jag vara med bland annat Sarah i veckan. Och Elin-gurkish-hallon-söt-paj ska jag troligen också vara med om hon kunde! Det ska bli skitkul, looking forward to it.
Imorrn är det sista dagen i skolan och vi har bara 2 och en halv lektion. Sen är det samling i aulan, talang 2010 a la' smk. ;)
Nu måste jag försöka sova...
nattinatti

såhär såg jag ut när jag precis hade klippt mig :P


Du är obeskrivlig

Hello.
Jag sitter och tänker tillbaks på saker. och tittar på tv! Efterlyst..sen kl 10 så är det ju premiären av sandhamn, det ska jag se. Imorgon kommer jag till skolan, får väl må bättre då. Skiter i allt mitt då. Så..nu ska jag se på tv.

Vi trodde inte att du var dum, och erfarenhet är inget man behöver. Vi älskar dig och åtminstonde jag kan berätta allt, ibland har man bara lust att göra något kul..och med dig så blir allt så roligt..Obeskrivlig känsla när man är med dig <3

den bilden bjuder jag på..haha.. som sagt. ALLT blir roligt :)

-

säg vad ni tror bara. Man märker ju. Inget ni kan hålla hemligt.


de va gott

Nu har sarah gått. Hon fick lite bråttom där på slutet..som vanligt ;) Hon missade hennes buss också..men det kommer en om 7 min så den tar hon. Hon Kommer typ 5 min försent till hennes dans. Ikväll kanske jag åker till henne och sover där. Om jag får, har inte frågat papsen än. Jag måste städa mitt rum. Ska nog göra det nu.

skriver mer när jag har städat <3

jag och sarah :)

sarrebarre <3 tampongballe

Hejhejjjj. Nu sitter sarrebarre hemma hos mig. Jag mötte henne vid vivo så köpte vi pommes frites och beaneisesås. Vi satte in pommes friten i ugnen. Vihar tittat på tv hela tiden. NU är maten klar. NNu äter vi gooooottt. Bye

Jag vill också ha pommes frites med beaneicesås.. :'(

holaa. Jag sitter hemma i min soffa..det är skönt. Men jag fryser.. :(
Jag kunde bara inte gå till skolan imorse, fråga mig inte varför
Sarah ringde lilla moi nyss. Hon hade tydligen åkt hem från skolan efter kören, hon hade ont i  lilla maggggen. Så, hon kommer hit om en timma, tråkigt att vara "sjuk" själv. Hoppas bara den sega jäveln passar tåget x) Man vet ju aldrig med Sarrebarre :)

Jag vaknade halv 7 imorse och jag orkade inte gå till skolan pga en sak så jag sa att jag hade ont i magen till pappa, fick stanna hemma. Och sen sov jag till halv 12. Det var skönt. Idag är det ingen dans men ikväll börjar Anna Ankas program. Det ska jag se! Nu chattar jag med Julia på facebook så have to go..bye

 Aliiiiice! :D


<3

jag kommer iallafall ihåg vad du sa..<3

Kronjuvelerna turned out to PAJAS JOHANNA -.-

Halloj..
Jag fryser. Hade mitt fönster öppet ett tag..sen blev det kallt..
Idag efter skolan så gick jag, stina, lovisa, sofia Ko, rebecca och Sarah till sal 17. Vi gick in och blev filmade till "kronjuvelerna". Det var "uttagning" till den filmen...skulle tydligen spelas in i Litauen så om man kommer med så ska man dit. Det ska bli en film och en serie, så det var ett stort projekt. Dom skulle höra av sig inom 2 veckor om man kom vidare. Hehe, jag tror jag förstörde min chans ;) Men jag gjorde det ändå bara för skojjs skull. Så det e lugnt.
Sen åkte jag in till stan för att möta lilla praoande sofia. Hon praoar på NK så dit åkte jag. Fick vänat i en halvtimma och sen gick vi till donken! Det var gott! Vi var på kungsgatan så där finns det en våning under marken där man kan äta. det satt 1 tönt gäng och ett "coolt" gäng. Haha,eller hur man ska beskriva det och vi satte oss mellan dom. Det var gulligttycker jag. Vi är bäst. Vi pratade lite serious talk och Sedan åkte vi hem till Sofia..
Vi satte oss vid datorn och chillade hela kvällen. Tiittdade på dating in the dark, fett elaka dom var! :O  Douschebags! Blev hämtad kvart över 9 av papsen och nu sitter jag på mitt rum. Jag skippade dansen för min knä är helt jävla paj :''''(
Ledsen.. Men på fredag åker jag ut till landet för att vara den lilla tönt jag är. Ska tönta mig med töntfula kläder med tönten Sofia och möjligtvis hennes lilla kusse..eller okej han är 14 men haha. " men a"  Sofia du får aldrig börja säga så!! Inte så länge jag lever iaf ;)

Men nu ska jag typ..städa?  byebye..

Kommer sakna er <3

(bilden har ingenting med texten att göra)

Jag fryser...


Kärlek till dig <3

.

hoho

Nu ska jag snart bli hämtad a papsen...är trött :O
Jävlar vad cp det blev med min improvisation idag..jag ha rskämt ut mig för alla som kommer se den där filmen.

måstee gå ses

Hemma hos Beitisch




lonely days..

Sunshine on a rainy day....well u are mine to <3

2 solar lyser starkare än ensamma solar.. <3

Remember us and all we used to be.



älskar* bilden.

I'm home


Nu åker vi!

Haha, så..jag hade lite problem med att gå upp för en kvart sen...men jag tog sats och hoppade! Slog mig lite på foten, but I'm okej :)
Nu ska vi äta och kl 4 så ska vi sitta i bilen och köra mot Arlanda. Vi är tydligen framme redan kl halv 9. Det var ett direktplan! Gud vad skönt.
Byebye, c you in mondi (babs språk) ;)

Då SKA all snö ha försvunnit bestämmer jag! :D

lovelovelovelovelove till alla bästa! <3

Alla barnen hade facebook utom Siv, hon hade ett liv

Jag har packat nu. Min mamma är värre än alla haha.

- Kanske den här? Oj, jag måste ju ta med mig den också. Men den här är ju så gosig, den kan jag väl ta med mig?
- Visst mamma, visst -.-'

hahaha, stog och garvade åt mig och hon såg förtvivlad ut :P hahaa. De e min mamma de.
and we're moving on

Jag åt pizza till middag! Men det fanns tyvärr ingen beaneisesås :( (för er som tydligen inte vet hur det stavas så är jag bäst och skriver hur det stavas här. Lägg märke till det)
Och nu är jag inne på facebook och bloggar. Egentligen borde jag sova nu..jag ska upp om 6 timmar. Vi åker härifrån kl 4 och planet går kl 05.30.
Men jag bloggar imorgon bitti igen! Jag kan tyvärr inte ladda upp bilderna ifrån idag. Dom ligger på min mobil och det funkar inte att ladda upp på mammas dator -.-

Men godnatt!



Vi är för sexiga för de desperata jävlarna ;)

Jaaa, Sofia och jag gjorde makaroner och köttbullar. Mjölk är gott! Sen gjorde vi vaniljmousse, och den står i kylen just nu. Om en kvart ska den fram och då ska vi äta den med bär! :D
Jag har fortfarande inte packat...hehe. Helt sjukt att vi åker inatt.. Kulkul. Men jagt bloggar ikväll. Nu måste jag hålla lille Sofia sällskap!

Agnes, Sarah, Victoria, vi är för sexiga för de desperata jävlarna ;) Dom kunde ju bara inte stå emot att se videon. Jag förstår dom. Jag menar, hur kan man motstå oss?
Suck on that bitches.


hihi

sofisen & elisen :D  

Pusssaaarr :*


:O

Hola. Hemma. Jag och sofia ska äta nu. Skriver sen bye <3

my lover

sitter i skolan. Vi har so -.- Vi har inte gjort någonting. Gisela pratade med mig efter musiken.
" det verkar som att du är okoncentrerad" Jag måste bedömma dig men just nu är du genomskinlig för mig"
Såå, vart ska ni åka?
- Palma -.-
-okej vad sköönt! :D"

Jag förstår inte vad hon har emot mig egentligen..alla lärare har något emot mig. Typ på muskteorin då kanske jag sitter och är JÄÄÄTTEtrött. ,men jag lyssnar och lär mig ändå för jag tycker att det är kul. Herregud, varför ska folk bara dömma en på hur man "ser ut". Jag är trött hela tiden. Kan ju inte hjälpa det. Okej förlåt ingen bryr sig men jag ville bara skriva nåt. Jag är skittrött och ledsen. Jag har PMS -.- ingen bryr sig igen :P

oj, araben bryr sig. Thank u <3

Nu måste jag fortsätta med mitt arbete om Saudiarabien. Det är 2 lektioner kvar..sen ska jag hem och packa. Sen sova kl typ 7. OCh gå upp kl 3 på natten och åka till Arlanda. Gud vad skön å skippa allt skit ett tag :P

 En fin bild från den "gamla goda tiden"
 gjord av sandra :)
byebye bitches

tjolahopp

godmorgon! Över natten så har jag laddat över ALLA mina bilder ifrån min mobil. Ska typlämna in den. Jag har inet packat än..gör de i eftermiddag..
Nu kör vi <3 Sista dagen

jag för 2 dagar sen

PPP

jag älskar er

Kommer ni ihåg alla plättmorgonar? Jag kan inte skriva en lång text eftersom att inte ens ni kommer att orka läsa vad jag har att skriva. Men det jag kan skriva är att jag är en överkänslig bitch som inte har kapacitet till att göra någonting rätt.  
Grattis på födelsedagen amändiehooee <3
"Jag älskar dig. Inte som alla fjortisar går runt och säger till alla dom ser, utan jag älskar dig verkligen"

Kommit ut ur duschen

det var skööönt! Tog i så jävla mkt idag. Sista träningen på 5 dagar likssom..
Jag fattar det inte. Sista skoldagen imorrn! Eller..på ett tag. Men ändå, jag ska ha det så sjukt bra. Om folk vill ha saker (kläder eller annat) från Palma så är de bara att smsa eller slå en signal..eller lämna en kommentar på bloggen. Men ni får betala för det själva. Har redan fått 2 beställningar, men jag måste veta storlekar! 
Jag låter som en tönt ja vet, men you've got to do what you've got to do ;)



jävlar.
glömde publicera :P Nu har jag ätit mackor och te. Och för en gångs skull har jag övat till matteprovet! Och jag fattar typ nu. Hoppas att jag får Godtjänt..skulle vara så bra. Men vi får se hur det går.
När jag tog bussen till dansen så fick jag springa för att hinna med den nere vid kärrdal. Och jag hade min ipod på så jag hörde ingenting. Jag såg att vi var vid edsbergs centrum och likssom "chillade" för det var 2 stationer kvar tills jag skulle av. Hehe, tittar upp några minuter senare och såg en man komma emot mig. Det var busschauffören. Jag som hade högsta volym med musik i öronen hade inte hört att det var sista station så alla hade gått av x) Och jag hade suttit där ett tag. SUcker. Jag hade då tagit bussen till Edsberg -.-
Men min buss gick direkt efter så det va okej. I love dans.

men nu MÅSTE jag packa. Det ska vara klart ikväll å jag har inte ens börjat. HElvete.
Direkt efter skolan imorgon ska jag hem till mamma. Hoppas hon har hämtat min packning här hemma hos papsen då. Annars får jag inge packning med mig. Hehe ;)
Det är iofs okej. Jag kan ju shoppa då :D Men vad jobbigt om de skulle bli så.

Imorrn blir dagen chill i skolan?

Första lektion: Djungelboken på svenskan
Musik: uttagning till talang i skolan
och allt är lungt...förutom matteprovet, men de klara jag! TAGGAD.

Det här inlägget börjar gå överstyr så...Nu SKA jag packa!
inte godnatt än, men jag kommer inte skriva mer idag!
 

Kyss & klem

AWESOME

kom nyss inför dörren. SKa duscha.Skriver senare <3

?

HAha, så jävla ägd ;)
Men, back to reality. Heeej bloggeeen. Idag har det varit surt. Hehe, försöker hålla minen, men inte lätt.
Så..jag har ätit nu..chattar med Sofia älsk <3 Jag laddar ner låtar också. JAg har fått en ny favoritlåt.. :O
Min stil.
haha, chattar med Lillen också. naw :) GÖLLIGT.
Men jag måste packa nu :S Sista dansen kl 7 på ett tag också..
Ska nog springa lite i Palma! Puss

SHIIT JAG HAR BRÅTTOOM :O se ya


morsningkorsning

godmorgon!
Näst sista skoldagen för mig. Får se vad för roligt klassen ska hitta på dag :)

snart är jag där!

nattii

Jag är pigg..men jag har mvärk :'( Och så vet jag inte riktigt vad som händer runtomkring mej nu. Alla beter sej annorlunda, fast det är deras val. Ska inte lägga mig i det jag tycker är viktigt längre. Det blir bara fel :P Jag har inte gjort något. Men somsagt jag ska inte lägga mig i andras liv!
Så..efter skolan blev vi kvarhållna av Elin t mamma. ÅHH VAD JAG HATAR HENNE! Jag missade typ nästan min dans pga av henne. Elin bby hade tur och fick gå, men vi andra fick stanna kvar trots att typ dom flesta hade bråttom till sina träningar. Så jag åkte hem sen med Adam, kylberg och Agnes. Kylberg jävla svin puttade ner Agnes i leran -.- Så jävla synd om henne. Jag gick hem och blev förvånad över hur städat det är! Jag städade ju igår ;)
Men jag åt 2 nutellamackor och en macka till. Det var GOTT! Och jag var sjuukt hungrig. Haha, victoria och hugo loosers skulle fått städa i matsalen men mattanten var så snäll så hon släppte er! TACKA HENNE IMORRN -.-
haha. Okej, men dansen var jättekul. Och sen tog jag tunnelbanan till Mörby där mamma plockade upp mig. I bilen satt också Emelie och Jonatan..KEISHAs tik tok sattes på och båda 2 började sjunga. haha, skitkul.
nu sitter jag hemma hos Familjen Salomonsson på stora vägen och äter en kvällsmacka. Mamma och jag åker hem snart..
nu blire godnatt

älskar bilden xD älskar er :*

*MWUAH*

räkan

Jag och Sarah sov bara 6 timmar inatt -.-
Vi gick upp och åt frukost 06.45 och var typ klara 10 över sju. Då sminkade vi och klädde på oss..
Sen gick klockan långsamt..så vi var klara ett tag och 10 i åtta gick vi ner till bilen, vi fick skjuts av Far min.
Så..det var första gången på 4 år som Sarah och jag hade gott om tid på oss.
Nu sitter jag i sal 9, fett coolt, eller som Ilan skriver, KOOLT-.
Jag leker på facebook medans räkan vill mata mej med ipren. Nu måste hjkag ågå
See yyaa

min nya vän. Räkan

Sarah är söt :D

Hemma nu. Sarah och jag sitter här och..halvsover? Lyssnar iaf på jätteskön musik..och sarah "kongkongar"  lite till låten :P
kååååånkååångkång..
kinda catchy. Men vi håller på att ladda ner en film. Did you hear about the Morgans heter den .Trevligt..så nu ska vi nog fixa oss och sen lägga oss i sängen med lite snacks och så :)
Vi var hos Agnes innan och busringde lite folk..hahah! KAKAN GICK PÅ ALLT! ni får fråga om ni vill veta vad vi pratade om..så kanske vi berättar..
Så inte godnatt än, men för bloggen blire det.

nattiii <3

m

hahahahhaha. Jag ligger i källaren med Agnes och Sarah. Vi blev nerskickade hit av hennes föräldrar som tydligen tyckte att vi var för högljudda... :P hihi,

SHIT EN BOMB!

hejdå


okej förlåt jag ska städa..

Just det..sen kommer Sarah hit. Vi ska till Agnes och fixa vår lektion. Sen sover Sarah här.
Syster på middag idag och nu ska jag städa :S Och tvätta. Men jag har lyckats fixa min radio så jag har värsta volymen i mitt rum. Mina grannar är fula så dom får inte bry sig. haha
puss

vackra kvinnor ;)


VI FAR IVÄG!

..på torsdag morgon :D
Nu känns det härligt..ska se till att få lite "taning" :P Är ju lika blek som vampyrerna i Twilight.
Flyget går 05.30 på torsdagen och hem på söndag kväll! Det ska bli myycket trevligt, hoppas min mamma inte blir ett litet pain in the as, men jag tror att det kommer bli tvärtom x)
 
yayy vi är bäst :D ELJOSA - <3


palma med mamma

är det bara jag som tycker att det här rummet är sjukt mysigt? 
visst, det är lite hotelligt ut men det ligger precis vid en gullig strand! :) 


Can't help of think of yesterday

jaahapp, nu har jag kommit hem. Åkte och handlade efter att ha varit hos sandra.
Igår så somnade vi vid 3. Jag busringde lite folk.. hahaha, det var skitkul. Och sen skulle jag ringa Marcus Dekker och då hade nån?! BYTT nummer så vi ringde tydligen marcus Aldegård. Haha, vi prata med honom aslänge. 
Jag sa typ' hahah du måste lyssna på den här videon'
han ba' Är det johanna Boman'
jag blev alldelles tyst :P Fattade inte hur han kunde veta vem jag är eftersom jag inte ens känner marcus dekker. och sen så efter kanske..20 min så blev vi misstänksamma för vi pratade om att Agnes hade sagt nåt roligt, han ba' Agnes klapp? '
Så då blev vi misstänksamma att han kunde allas namn så vi fråga va han hette i efternamn och han svarade aldegård så jag började skratta och ba' vi har ringt fel, hejdååå :D
Så..jaa, den kvällen var jätterolig. Ringde en annan person också..haha, spelade upp en liten bögig låt ifrån Glee. Haha, han var rolig att lyssna på :) "hallå hallå hallå hallå hallå hallå hallåå.."
 

Imorse åt vi vofflor med mackor..och juice. Sedan såg vi på little miss sunshine och sen skulle elin och jag gå. 
Vi skjutsade hem Elin och sen åkte vi som sagt och handlade mat. Snart ska jag typ vara med Agnes och Sarah vi måste planera våran lektion :P

sandra jag vet att du är på match men skicka ALLA bilderna vi tog igår(idag) till min hotmail när du är hemma! 

pussar på alla
 

Hejhej

Hej alla johannas läsare (typ 5 stycken) Det här är Sandra. JOhannas bäästa vän :D too the loo, taco hej. Puss och kram /S

och med det så tackar vi sandras starka ord.

hehe.

sandra is baaack ;) HAHAHAH, EEEGDNEES:) I'm an orange thats a key, there´s an emo clown on TV!


elin wallon är bäst :D






hos Sandra med Elin och Lovisa. Hahahaha, jag bäst..också :D :D


hehe...snart kommer en video på oss ! :)


Myskväll hos födelsedagsbarnet med Elin och Lovisa <3

kommit hem ifrån dansen. vi skjutsade hem glimbert <3
tog lite foton på bussen
men dom vill inte min data ladda upp -.- fan.
Men nu måste jag rusa. Elin och Lovisa är redan hos Sandra och jag är kvar här. Men det är hennes fel, hehe. Hon hade glömt bort att säga en tid! haha, hon ba' vaa, har jag inte sagt det?
-nej -.- det hade du inte :P

men nu går jag. Jag kanske inte sover där..ska ju vara på plats här imorgon och fixa med en sak...
puss på sandra som fyller 14.. haha jag råkade skriva 1.. kl 21.35
 
jaa sandra. Nog har du växt lite på längden (och bredden) hihi, skoja.
men jag vi är blir fortfarande bäst på bild! (det är jag med handen på din axel)
puss :*

minnen <3

2010-03-19 Sitter hemma hos Corinne Smedberg och vi tjockar oss. Godis är gott :) Bara 1 timme och 18 minuter kvar på ditt liv som 13 Sandra Jerkérus <3

2010-03-18 Sarah om du ser det här så får du göra vad du vill när du kommer hit. Jag kommer hem vid 9 så du får va här i typ 2-3 timmar själv. Jaja, du får äta, titta på tv, träffa någon typ AGnes, asså vad du vill haha. puss :* du har räddat mitt liv ;)

2010-03-18 dans...

2010-03-17 Elin Wallón sover här inatt! Vi har ätit ostbågar och druckit cola. Det var gott :D

2010-03-17 Hemma från konsert..kul! Det var inget som var stelt som det brukar ibland, så. Tummen upp ;)

2010-03-15 Ska typ åka till Barcelona i helgen.. :P

2010-03-14 Hanna Velita Eriksson det är dej jag har alla mina minnen med. När man är med dig kan man bara vara så jävla sjuk och galen, haha för man vet att du är likadan! <3

2010-03-14 Hahaha, Hanna Velita Eriksson är fortfarande här. REDBULL, BURN OCH NUDLAR..

2010-03-14 Godnatt

2010-03-13 det e gött ;)

2010-03-13 köpt Cider ;) Snart kommer Hanna Velita Eriksson hit

2010-03-13 LMFAO

2010-03-11 Klicka inte på Gilla knappen om jag aldrig någonsin fått dej att le. Sätt inte detta i din status och se hur många du inte har fått att le

2010-03-10 Hahahahaha, Sandra Jerkérus, u make my day <3

2010-03-09 Elin Wallón, Sarah Verdier - Jag älskar er och allt ni gjorde för mig ikväll <3 Ett enda samtal och det känns redan mycket bättre.

2010-03-08 Sarah Verdier och jag sitter i mitt rum. Pratar om allt som vi ska göra i sommar ;)

2010-03-07 Hanna Velita Eriksson har gått hem nu. men har haft världens bästa sista dag på sportlovet. Imorrn ska alla plågas igen.. -.-

2010-03-06 Sanningen suger ;)

2010-03-06 Nyvaken hemma hos Ella Andrae :) <3

2010-03-04 re:stacks <3

2010-03-04 Hahaha, tack för en underbar dag Isabel Moberg! Trevligt att stöta på Ella Andrae och Lydia Liljeqvist på samma bio också :D <3

2010-03-03 fredag lördag söndag

2010-03-02 Skor :)

2010-03-01 Jag fick med mig mycket mer saker hem än vad jag tog dit. Vad kan det bero på? ;)

2010-02-28 Inte lika förkyld längre :D Imorrn ska jag shoppa typ, sen åker jag hem.

2010-02-27 Jätte förkyld :(

2010-02-26 Nu drar jag till lund i 2 dar :D <3 nås på mobilen

2010-02-24 Det var inte skolk... :P

2010-02-24 hög (f)emma

2010-02-22 fire

2010-02-22 Coopertestet -.-

2010-02-21 "vi är vänner lika söta som socker" - om det ändå kunde vara så <3

2010-02-21 patetiska ;) japp

2010-02-21 nice talking to u ;)

2010-02-20 hata hata hata hata hata - rata

2010-02-19 heemma :)

2010-02-19 bloggar :)

2010-02-18 It's Easier to lie

2010-02-18 Fredag imorrn ;)

2010-02-17 fuck skola.

2010-02-17 sitter och äter godis :D

2010-02-16 och Sofia Beite har suttit och mobbat små människor som tränar på Sats i Sollentuna centrum :)

2010-02-15 Jag är sjukt trött efter beeptestet även fast jag sög. haha. Hejjagharsämstkondition.

2010-02-14 Jag och Sofia sitter och äter godis och chips..pratar med sjuklingen Amanda Forssberg i telefon också x) <3

2010-02-14 Ingen kan slå min miss... HAHAHAHA

2010-02-14 miss u hankipanki <3

2010-02-14 Glad alla hjärtans dag :) <3

2010-02-11 har varit med Sofia Wikström idag :) <3

2010-02-10 blah blah blah ?

2010-02-08 jävla cp balle! Jag har inte ens börjat på SO arbetet eller engelska redovisningen. DE ÄR TILLS IMORRN.

2010-02-08 Nyss vaknat. Nu ska vi tjocka oss med frukost ;D

2010-02-07 Haha, Agnes och Adam ligger och leker fiskar. Trevlans. Nu ska vi ner och titta på film, är ju lediga imorrn :D Jag känner mej väldigt pigg faktiskt.. <3

2010-02-07 Hemma hos Agnes Klapp och vi leker med min nya mobil :D snart kommer Adam <3

2010-02-07 NU ska jag hämta min nya mobil :D

2010-02-06 Hemma från bowlingen med Sarah Verdier Victoria Svensson och Agnes Klapp. Hade det bäst tjejjor! Måste göras om! <3

2010-02-06 va hemma hos söta agnes igår, sen kom Adam. mysigt :) Sen var jag tvungen att gå hem runt halv 1. Skönt att få sova. Loveu guys ♥

2010-02-05 ska titta på Fotbollsmatch.. :D

2010-02-04 Speak up

2010-02-03 hahahahahahahahahahahahahahahahaha. Lovar att Sarah och jag kommer att sitta uppe hela natten och skratta åt en enda sak. Helvete vad roligt x)

2010-02-03 BoOb och SnoOb <3 :) hahaha

2010-02-02 WODHTÄMA = ?

2010-02-01 Yes I am ready :)

2010-01-31 International Skip School Day Tid: den 25 februari 2010 <3

2010-01-31 Nu ska vi sova ;D <3

2010-01-30 Hemma hos Sarah Verdier med Agnes Klapp och Victoria Svensson <3 Vi töntar oss och strippar galet för att vi är sexiga och gör vad vi vill.

2010-01-30 hahahahahahahahaha. Jag dör :D Längtar till ikväll också! S <3 V <3 A <3 J

2010-01-29 Sitter i telefon med min klass som läser upp sina små sagor på svenskan. Har jättetråkigt och tycker synd om mig själv som sitter ensam hemma x) <3

2010-01-29 Sitter hemma och har tråkigt. Mådde inte bra igår, men nu mår jag som vanligt. Fortfarande trött. Men det är man ju alltid :) Trevlans med folk som ringer och frågar hur man mår och sånt <3 Vill jättegärna komma till skolan. Men vet inte om det skulle blir värsta situationen om jag kommer efter lunch. kan ju använda mig av Agnes bortförklaring " Min buss kom jättesent! " Haha, nej då. Älskar dig Agnes ;) <3

2010-01-27 Nu ska vi sova. Så jävla trötta. Kommer dö imorrn. Ska upp halv 8 <3 Älskar diig Sarah <3

2010-01-27 Johanna'hjärta'Elin, guurkiiz <3 tomatiis, Boman'hjärta' Wallón <3

2010-01-27 paradise hotel snart ;) hemma hos Sarah Verdier och ska sova här <3

2010-01-26 Hemma och frusen :(

2010-01-25 ROOOMPAAAH <3

2010-01-24 Nyduschad <3 Sitter i min blåa mjukisdress och är trött :)

2010-01-24 NU har alla skitungar åkt hem, och jag är ensam kvar. Rätt skönt ändå :) Nu blir det väl nån film på voddler <3

2010-01-23 Nu är vi hemmaa :) Amanda, Sofia och Victoria och jag. Vart nere vid ica och blev erbjudna typ vodka, öl och sex- gissa vad svaret blev ;)

2010-01-23 Filmkväll hemma hos mig med cuties Victoria Svensson Sofia Wikström och möjligtvis Amanda Forssberg :) <3

2010-01-22 Klockan är bara 10 typ. Jag är trött, men jag vill ha chips så. Jag tror jag sätter mig framför min stora fina teve (som räddar mitt liv) och är uppe till 3 :) Fuck sömn! ;)

2010-01-22 tröööööött. hemmafredag, inga kompisar. bara..sömn :)

2010-01-21 Feberfrossa och dans- världens sämsta blandning. Att man står och väntar på en buss i en halvtimme gör inte saken bättre. Tack för mackan Agnes, haha <3

2010-01-21 spanska suger. -.-

2010-01-19 Jävla cp affär.

2010-01-18 England :)

2010-01-18 jäääää! nu kör vi ;)

2010-01-17 Dom var ju 17 år?!

2010-01-17 Vi äger. MVG here we come :)

2010-01-17 Sandra- No- mat. Dans.

2010-01-16 Sitter med Sofia Beite :)

2010-01-16 igår - Pulkakväll med Victoria Svensson, Sandra Jerkérus, Amanda Forssberg, Elin Wallón och Sofia Wikström :D

2010-01-13 Trodde alla allvarligt på det? haha

2010-01-12 brunett

2010-01-11 prickig

2010-01-10 noll koll :)

2010-01-09 blå

2010-01-08 vit :)

2010-01-07 Ljusrosa :)

2010-01-06 Rummet färdigt, ska ducha och sista stoppet- sängen :) Tidig kväll får det bli, skola imorrn ju "/ godnatt

2010-01-06 Första dagen hemma på hela året:)

2009-12-30 Nu är A och jag påväg till Härjedalen :) Ska bli kul att träffa alla där. *host*Valter... Lämnar datorn, kommer inte ha med den till Sofia. Gott nytt år! Jag vet att vissa kanske inte får en sånt "gott" nytt år. Men det ska nog bli bra ser ni! (jag var i den sittsen förra året). som sagt, Gott nytt år! :) Gud vad många gott nytt år det blev.

2009-12-29 Om jag vore en sten så skulle jag vara jävligt snygg

2009-12-29 Jag var sjuuukt sexig i backen idag! Isbitar som ögonfransar.

2009-12-28 Gurkan kostade 38 kr. Vad fan är det här? Tyskar är det överallt också -.-

2009-12-27 Mysig stuga, och den blev ännu lmysigare när Amanda Forssberg och jag gjorde oss hemmastadda. Men, om 2 dagar bär det upp till Sofia Wikström och fira nyår. Hurra, att slippa min jobbiga familj :)

2009-12-27 har äntligen hittat närvärk :)

2009-12-26 packaaaaaaaaar med en människa som biter mig i mitt lilla öra :)

2009-12-26 Orsa med A imorrn :) sen upp(eller ner?!) till härjedalen där vi bor hos lilla Sofia! :D what happends next? 2010 med S och A :D

2009-12-26 MELLANDAGSREAN

2009-12-25 whats up with that?!

2009-12-25 vaaaaaaken :D

2009-12-24 jaja, God jul allihopa ;) Har inte varit inne på ett tag nu. Men än är det 23 minuter kvar till julen 2009 är över :) KRAMAR till folket :D <3

2009-12-23 KAAAARIN :D

2009-12-23 Gues(t) who's here

2009-12-23 FACERAPE

2009-12-23 Julklappsinhandling nu- för dom 4 stackarna som är kvar ;) Kommer vara i sollentuna centrum typ. bye <3

2009-12-22 okej, imorrn har 1 människa namnsdag- Nej, jag glömmer den inte. Jag har fortfarande 4 st julklappar kvar som jag måste köpa - imorrn. Som vanligt är jag ute i sista sekund. Men, jag måste medge att that's my thing :)

2009-12-22 har bränt sig. ännu en gång -.-

2009-12-21 Amandas hund äter tamponger, for your information.

2009-12-21 TRÖGTÄNKT

2009-12-21 "dom satt och höll på med varandras öronsnibbar" hahahahha ,jag dör!

2009-12-21 Fidelutt här :) Ska vi sova? - svaret är såklart nej. Täby imorrn- julklappsinhandling. Tog lite extra money ur min mors plånbok. Nu kan jag köpa lite dyrare julklappar ;) synd bara för er som inte får några av mig :)

2009-12-19 Nytt ruuuum :D fan vad skönt. jag dör :D

2009-12-19 S sover här ;) talk? <3

2009-12-18 SÖMN. eller? <3

2009-12-17 Hemma hos Sarah :D The haunting in connecticot och falskt alabi !

2009-12-17 julloooooooov ;)

2009-12-15 Sovmorgon till 10.40 neeext ;)

2009-12-15 FAN FAN FAN FAN FAN FAN-

2009-12-14 mitt natt tillbringas framför min "kära" dator. Kommer nog somna här snart -.-

2009-12-14 Bara jag som INTE är taggad inför imorrn? ^^

2009-12-13 Satelliten idag kl 1. Ska titta på A när hon göra sina små...gymnastik-saker :P <3

2009-12-12 ångest,

2009-12-12 Hungrig!

2009-12-12 minst sagt hektisk morgon - SJUKT!

2009-12-11 Vansinne?!

2009-12-11 Allvarligt, tror dom att dom kan bättre än oss? Och så var Det ju det här spanska provet också

2009-12-10 new pictures ;) <3

2009-12-09 Spotify :D

2009-12-08 AINO <3 in loved.

2009-12-07 Mat?

2009-12-06 Julklappar?

2009-12-05 Ska jag eller ska jag inte?

2009-12-04 Har nyss vart på myysig filmkväll med dansvännerna ;) <3

2009-12-02 J*vlar :O

2009-11-30 kalle anka, martin italiensk ost och august nicholas sommar..and ofc, the cameraman -.- Kan det bli bättre? - ja

2009-11-29 Någon som kan vara min tolk imorrn? <3

2009-11-28 Är fortfarande den som inte kan prata...

2009-11-28 sjukdom -.- fast, egentligen inte. Typ bara "efter-sjukdom" Har tappat rösten :O <3

2009-11-27 Lidingö nästa ;) Bella <3

2009-11-26 Har varit sjuk hela dagen med den andra sjuklingen Sofia Wikström. Vi såg saw 6, hemifrån. haha, det kan ni inte göra va? ne, trodde inte det :P Har äntligen fått tilbaka min aptit - gott med mat och inte bara äppejuice -.-

2009-11-25 6st sjuka -.- fler nu?

2009-11-25 Fuck vaccin -.-

2009-11-24 fanfanfan, AJ!

2009-11-24 Kramper i armen- kommer och går.

2009-11-24 utvecklingssamtal?! :S

2009-11-23 slumrade till där ett tag. Så sjukt tröött, vaje steg man tar är det lite snurrigt. svimfärdig hela dagarna långa?

2009-11-23 godis, mat, tv, sömn. Men..vad hände med dansen? :'(

2009-11-22 Välförtjänt dusch!! <3

2009-11-22 SJUKT SNYGGT TJEJER! VI ÄGER SÅ "you know who" ! Energi hela dagen! Längtar tills nästa termin med er! <3 <3 <3

2009-11-22 Uppvisning på vilunda 11, 13.30 och kl16 <3

2009-11-22 Taggad...taggad...taggad..taggad...

2009-11-21 Extra lektion nu (ilan)

2009-11-14 JAG ÄLSKAR Amanda Forssberg MEST AV ALLT I HELA VÄRLDEN!!<3

2009-11-14 JAG ÄLSKAR Amanda Forssberg mest av allt i hela världen!

2009-11-14 dans nu. ikv me kompisarna :D <3 puss

2009-11-12 OMG

2009-11-11 Snart freeedag ;) <3

2009-11-10 är tröött -.-

2009-11-09 nattinatti :D <3

2009-11-08 Storslaget! Ni skulle kunna tävla med det där, om det fanns en tävling för det. - maybe we should invent it..Sandra? Thats how the Nerds do It. Så väl igenomtänkt, (verkade det som iallfall), så läskigt, (enligt mig, fast jag lät alla andra göra jobbet åt mig), bara så...allmänt SJUKT BRA!

2009-11-04 haha, minns ni vaxholm? Kastellet? ;) JAG LÄÄNGTAR DIT IGEN!

2009-11-03 godnatt sverige <3

2009-11-03 Börjar bli sjuk tror jag.. :(

2009-10-31 Happy halloween!

2009-10-31 Ändrade planer :D- kommer hem idag :)<3

2009-10-29 Åker till landet idag- I'll be back on sunday :)

2009-10-27 Friheten :)

2009-10-27 så nu va elin, vickis å sarah på tv då ;) <3

2009-10-26 HÖSTLOOOV!!! <3

2009-10-25 Är i Lund och hälsar på Andy Paandy :) Första natten på hotellet nu. Dom sägs ha sköna sängar ;) <3

2009-10-23 27 minuter kvar till frihet. everybody loves it

2009-10-23 Skooola. Sista dagen! ÖVERLYCKLIG*

2009-10-22 genomför ett facebookexperiment. Du som läser detta, oavsett om vi pratar ofta eller inte, skriv en kommentar med det första du kommer att tänka på med dig och mig. När du gjort det kopiera meddelandet till din egen logg. Du kommer att bli förvånad över vad folk minns om dig..

2009-10-21 Älskar vikarier

2009-10-20 vi har svenska- fick nyss reda på att luis kan hacka sig in på mitt konto. Han är smart iallafall- det trodde man inte. Love u ägget! <3

2009-10-19 OMG!

2009-10-19 FUULA BARN!! <3 <3

2009-10-14 Konsert ikväll. Fan också. Usch. nee.. aja

2009-10-11 SKOLA IMORRN. Inte taggad. Har knappast börjat på boken man måste redovisa om på tisdag!

2009-10-11 hmm "/

2009-10-08 Har inte fått skolfotona. Ensam om det eller? :'(

2009-10-07 Mobilen borta! Skriv nr här <33

2009-10-07 Trött. Har hittat ett par SJUKT snygga...men VÄLDIGT högklackade skor. - jag ska bli mästare.

2009-09-28 Så Jävla trött!

2009-09-27 Så gav han tyglarna till merry och sprang fram och omfamnade den nyanlände!

2009-09-26 dissare.

2009-09-25 fredagsmyyys :D

2009-09-21 Sjukt hungrig. Sitter i datasalen och lyssnar på allas prat om farmville. - Farmville, åh, Alice Zhang och Anton Timosson ligger lika! bla bla bla

2009-09-16 Farmville...idol...chips...cola :D

2009-09-15 Dubbelektioner fram tills halv 10 <3 :)

2009-09-15 nu är det engelska "/

2009-09-15 Sitter i biblioteket med halva 7ma och skriver till en skrivartävling. Tror tyvärr inte att jag vinner dom dära 5000 kronorna. Inte i den här takten ;)

2009-09-11 Hemma hos sofia :D <3 fixar för "You know what"

2009-09-11 Sitter i skolan och har svenska lektion med några andra busiga ungar i klassen Är vi flitiga? - Nej.

2009-09-10 Sista dagen som sjukling. ( HOPPAS JAG ) nu fan måste jag ta igen all skit i skolan. -.-

2009-09-08 sjuk :( tråkigt. saknar alla i skolan :(

2009-09-06 Kul det kommer bli...! <3

2009-08-29 Hemma från klassresan. Mys mys mys! 7ma är BÄST! <3

2009-08-27 Klassresa imorrn! fan va kul! Astaggad!

2009-08-25 Grattis på födelsedagen Adam :)

2009-08-22 skola. skola. skola. skola. skola...!

2009-08-16 nu kör vi!

2009-08-16 hemma hos Beite :) varit i täby. Pank.

2009-08-06 påväg ner till affären :) Jorgubbar, mums <3

2009-08-05 Pickniiick med evelina imorrn. hoppas jag :)

2009-08-05 Inne på spotify :)

2009-08-04 Hmm. Nästan helt klar med inflyttningen. HAr några vännörfrågningar att ta tag i..sen ska jag nog sova..är trött efter en morgon som började klockan halv 9 ??!!

2009-07-22 Göteborg 22-24

2009-07-09 Tonåring<3

2009-07-07 Imorrn blir det bus med Hanna ;) <33

2009-07-06 Och nu bär det av hem.

2009-07-03 Väntar på Bells, men faan vilket muller det är! (Åskan och det) Inget bad idag tror jag.. men kanske shopping?? ;) <3 <3

2009-06-16 Har ätit grillat ikväll! Skönt att åtminstonde ha EN solig dag nu i sommar ;) Nu ska Sofiiia & miii gå & lägga oss. Sista dagen på Bounce imorrn. Och det har varit sjukt kul! <3

2009-06-16 Kom igen! Nu kör vi!

2009-06-14 2 dagen på Bounce. Och jag vet inte om jag är påväg att bi sjuk. Det är surt!

2009-06-11 SOOOMMMAAARLOOOV noll niioo

2009-06-09 åååh va skönt! Nu får man äntligen sova. Sista natten i årsurs 6. *Pussar* på 6ma!

2009-06-09 1 dag kvar till ett välförtjänt sommarlov! <3

2009-06-07 Hemma! Härlig dag med nerds & Bella. 2 flugor i en smäll ;) Nu ska man hjälpa till med Middagen (lasagne) :D :D Sen ska man få låtar av bror min. från hans till min ipod! Puss på dig käre bror ;D <3 Älskar diig

2009-06-07 Hos Bella. Men filmen måste ju bli klar. Så jag måste nog åka snart. :( <3 puss på bells!

2009-06-05 Aagh! Är hemma nu, men har tyvärr inga planer för helgen :(

2009-06-04 Ska ääta hos sötaste Sofiia! Härligt att tillbringa min kväll med min söötnos innan hon ååker till Ystad & täävlar! LYCKA TILL MIN PIPAPÖ! <3 <3 <3 <3

2009-06-03 PLUGGAPLUGGAPLUGGA

2009-06-02 Man vaknade såklart FÖR tidigt och trodde att klockan var jättemycket- den var 5.30. Och jag har varit vaken sen dess, för att kunna ta bussen med Evelina! Men Evelina har FEBER! ;)

2009-05-29 Och nu ska man på stundent med hankipanki<3 Fan vad härligt! Plus att man slipper friidrottsdan :D<3

2009-05-29 Idrottsdag, fan vad tråk. hatar detta. Men men. Evelina & jag kör på ;) eller hur evve? <3

2009-05-28 Nu ska Evelina, Sofia och dom små barnen från turkiet på Cirkus. Kuul! <3

2009-05-27 Sista skoldagen på veckan imorrn. Fre= idrottsdag & stuuddeeent me Hankipanki <3

2009-05-26 Nu är Elin här :) <3

2009-05-26 pratar med Elin i tele. snart kommer hon hiit så kan vi fixa oss till filllaan <3

2009-05-25 okej, godnatt. "stor" dag imorrn ;)

2009-05-25 Fillan imorrn, kan verkligen INGENTING!

2009-05-22 Gud, va tråkigt man kan ha det. Någon som vill göra nåt ? <3

2009-05-21 Alla MÅSTE äta på kopahngang <3

2009-05-17 Dans på vilunda. 3ggr. 1. 15.00 2. 17.00 3. 19.00 -.-Sååå tur för mig att jag kan "AAALLAA" danser jag ska kunna :S

2009-05-11 SAKNAR ALA JÄTTEMKT! ses på lördag !! loove

2009-05-11 HAR FÅTT TILLGÅNG TILL DATOR HÄR PÅ TENERIFFA, MEN SKA SNART GÅÅ :'(

2009-05-02 Picknick i kungsträdgården eller humlegården imorrn med sötaste Sofia! <3

2009-04-29 FULLT UPP I 2 VECKOR!

2009-04-28 japp! we're in really big trubble

2009-04-28 Välkommen till en blondins huvud

2009-04-24 Sitter hemma med (lovisa, sandra & Stina). Tillsammans bildar vi "the nerds fighters" <3

2009-04-24 HAR FÖRSOVIT MIG!! Men får skjuts av mitt lilla fadderbarn. - Tack Corinne!!

2009-04-19 Okej, Ebba ! Det är måndag imorrn ! ;) <3

2009-04-16 Imorrn är det fredag !! <3 Det är dans på Tegnér som gäller, ;) <3 Bella & Jag ;) <3

2009-04-12 Hemma !! Saknar alla !! <3

2009-04-08 Guuud, Ni kommer ALDRIG någonsin förstå hur mysigt det var !! <33

2009-04-08 SKÄÄRGÅRD MED MIN HANNI <3

2009-04-06 Kommer ha det bäst på onsdag me Bella !! <3 <3 <3

2009-04-06 Sitter i solen, gud vad det är skänt att ÄNTLIGEN få lite vår i samhället !! <3

2009-04-05 Påsklov 09' ;) Hanna "gånger" Johanna på runmarö = Fett naughty ;) :P

2009-04-05 Vad ska alla göra under påsklovet ? <3

2009-04-04 Är i sturegallerian nu... Hmm.. ska ut o äta med a'. Sen bio ;) Vad mysigt det kommer bli :) Nås på mobilen :) <3

2009-04-03 Ska bli jättekuu iikväll <3 <3

2009-04-02 SLUTAR EFTER TALANG IMORRN !! :D <3 <3 <3

2009-04-02 SLUTAR EFTER TANG IMORRN :D <3 <3 <3 <3 <3

2009-04-02 Wiii <3

2009-04-02 thuhluililiilili

2009-04-01 BÄSTA KVÄLLEN INNE I STAN IDAG, ME HANKIPANKy !! <3 <3 <3 <3 <3 ;) those bithes ;)

2009-03-31 Jag tror inte att dom förstår hur mkt arbete man måste lägga ner på en korografi, inte heller hur snabbt vi fick lära in den osv... :(

2009-03-30 Hmm... Håller tummarna för fullt för imorgon...Vill VERKLIGEN gå vidare ! <3 <3 <3 <3

2009-03-25 Min lilla sunshine Adam :P Alltid så rolig och får en på bra humör :) Love u <33

2009-03-24 Spegelsalen kl 15.35 imorrn = awesome <33

2009-03-23 Jävla spanska lexikon på internet. Dom funkar ju fan inte !!

2009-03-22 Guud vad skööönt det har varit idag. Men, Amanda vet inte vad som händer henne på tisdag..... ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3

2009-03-20 och bella :D <3 <3 <3

2009-03-20 Har inte dansat på 3 dagar pga min jävla fot !! Men det är dans ikvääll, nu kan ja gå <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 puss på Sofiaa <3 <3 <3 <3 <3

2009-03-14 VICKIS <33333

2009-03-12 E med amandiehooe & sofiiia <333333333333333333333333

2009-03-11 ALLA GRATTAR VICTORIA SVENSSON!!<333333333

2009-03-10 ojj...fick liite bråttom nu, tur att man får skjuts till dansen.

2009-03-09 Sitter å ska dansa snart...

2009-03-08 LÄNGTAR EFTER ATT SE MIN VICTORIA SVENSSON :( <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

2009-03-08 hemmmaaaa

2009-03-08 Ska ta bussen kl 12, SKka kolla på bellas dans ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3

2009-03-08 vaknat:D

2009-03-08 Agh vilken lång dag det har varit...Imorrn ska man ju ha kul iallafall.. ska åka till"Stage" <333333

2009-03-07 Nu har vi vaaknat!! Wiihii, vi ska äta Äggröra, Nutella på macka och varm oboy (med sprutgrädde)HAde aaskul igår. puss på alla sööta! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 .

2009-03-07 heej

2009-03-06 Nu har vi kommit hem från gården. Man fick jue ett vaaarm välkomnande där :P thaha, måste berätta om den lilla kaxiga killen (Anton Zickerman) i skolan på månda

2009-03-06 Dans om runt 2 timmar, sen drar man jue till Liiidingöstaden ;) Kommer ha det bäst med mina tjejjor ;) <3 <3 <3

2009-03-06 dans om runt 2 timmar.

2009-03-05 Hmm...gården imorrn då..ehm..jaa...ska träffa Sara, Elin å typ Bella å några där? Fattar ingenting, men det visar sej säkert där? <3

2009-03-05 åååh, jag vill ha GOODIS!! <3 <3 <3 <3 <3

2009-02-12 sitter och skriver dikter till heela klassen. (allahjärtansdag på lördag).

2009-02-11 tittar po fiiilm|||||||<3<3<3<3

2009-02-10 älskar daansen<3<3<3<3<3 vill gå fler gånger "/

2009-02-10 älskar daansen<3<3<3<3<3 vill gå fler gånger "/<3<3<3

2009-02-10 kommit hem från 2 timmar & 20 min dans;)<3<3

2009-02-09 Fanva häärligt det är att träna!<3<3<3<3

2009-02-09 kommit hem från dansen.

2009-02-01 sitter med elin wallon:D:D:D:D<3<3<3<3

2009-01-26 sitter i soffan å trååkar "/<3

2009-01-17 e hemma hos sofia(söötast) med amanda (också söötast)

2009-01-11 sitter me söötaste bella<333:D vi har kollat på ngt program som handlar om world trade centre..de va fett scary, men ändå spännande...hehe, vi skrek mkt:P<33333

2009-01-05 Sista turen va de idag...ska hem imorrn...

2009-01-05 sitter å har varit på en hääärlig skidtur:D ska snart ut igen<3<3<3<3<3puss på min egna Victoria Svensson<3<3<3

2009-01-04 har sett på WALL-E :)<3 han e såå guullig :D:D:D<3

2009-01-04 sitter i soffan å har tråkigt...hitta inget positivt med att vara i fjällen:S

2008-12-22 Göör pepparkakshus:)<3

2008-12-17 :D älskar deeej Fiaa<3<3<3<3<3<3

2008-12-17 hemma....trööött:(

2008-12-16 e meh söööwtaste viiickiiii<3

2008-12-14 Tröött:S

har tittat igenom alla mina stattusinlägg på fb :) <3
Nu åker jag till dansen <3

hello and byebye

vi är vakna! Tittade på fortsättningen på halloween imorse. Det var den filmen vi hyrde igår. Rätt bra, men inte så läskig. Bara äcklig -.- usch..hemsk..
Men, sen åt vi vofflor och mackor och juice :) Gott!
Och snart ska C på skidtävling så då åker jag hem, men ikväll ska jag till
Sandra.

GRATTIIIIIISS"!!!!!!! :D 4 år tillsammans och fortfarande likadana. haha, vi kommer aldrig växa upp! :D
PUUUSS

nu måste jag gåå! skriver senare om vad som hände igår i skolan <3

haha, minnen väcks :D

helluuu :)
Sitter hemma hos Corinne. Efter skolan åkte jag och Agnes hem till Adam. Tittade på tv och åt chips och drack läsk. Sen så busringde vi folk men AGNES, dumma jävel hade råkat stäänga av dolt nummer så alla vi ringde till skickade sms till mig -.-
hehe, men runt 7 så gick jag hem och packade, sen var det middag hos smedberg! Värsta lyx. Skaldjursrisotto, haha, vad klaschigt det låter. Det var jäääättegott! Vi tog en liten promenix ner till vivo och köpte godis. Jag är snäll! Jag fick ju låna en 50 öring av tjejen i kassan, hon sitter alltid där. Och nu gav jag tbx den! Hon ba' neej, det behövs inte. ja ba' JOOO SNÄLLA ANNARS FÅR JAG DÅLIGT SAMVETE. gud stackars henne :P
Jaja, nu kan hon iaf lita på mig. *stolt*
Vi skulle tagit bussen men det var vakter på och corinne hade bara mån-fre kort så vi drog oss hem på våra bara ben..
Sen tog vi en fikapaus på dagis.

det första vi märkte var att dom hade bytt "lås" på grindarna. haha, sånna där hade tydligen C som lås till hennes stall på landet? Hej, nu är alla barn kallade hästar
 
King of the world

- vad har du gjort idag?
- klättrat på en banan
hahha, klockers ;)

blev lite rädd när det började lysa en lampa :O

hahahaha, världens skönaste bild!

*WROOOOOOOM* krasch..

hehe, fin bild ^^

och det fiick bli den sista! Nu ska vi tjocka oss.
vet ni vad jag har kommit på förresten?
Jag är en looove doctor. Hjälpte nyss en liten tjej som börjar på C och slutar på orinne..

skriver inte senare. puss


FUUUCK

FUUUUCK. vi försov oss. Jag vet jag vet..borde inte blogga..men min data har blivit snabb nu :O NOT* men den är snabbare så...
jävlar..och bussen kommer inte på ett tag :S

*mwuah* :*

spotify är bäst

..det förra inlägget är gjort utav sarah verdier.

"du springa inte"
mitt sms till Sarrebarre när jag väntade på henne nere vid sjöberg. Hon skulle vara möta mig kl 9 då jag gick av bussen.
jag springer
haha japp, så skrev hon innan mitt sms. Men jag såg ju att hon inte gjorde det ;)
men ica hade stängt, och kiosken var inte öppen?!
Så vi gick in på pizzerian. Sarah köpte en vesuvio, och jag köpte 4 läskar. 2 var. fast..vi delade på alla. Sen gick vi upp och åt det. och skrek lite..lyssnade på hög musik..tiittade på tv...och sen gick vi in till mitt rum för pappa kom hem vid halv 11 -.-
Så nu har jag duschat, och vi har minst sagt garvat ihjäl oss som vanligt! Nu ligger (det) Sarre i sängen. hihi
så jag ska hoppa i säng nu och..sova om ett tag. Nu komme lite bilder!
 
en fin bild på busshållsplatsen :P
 
hehe..


muuums!

bästa loggan? COCA COLAN!!!!!!!!!!!!!!!
hahaa.. vacker bild va?

jag efter dansen

hehe...och jag efter duschen.

nattinatti! *mwuuah* :*

cha cha bitches!

cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches! cha cha bitches!

Min no lärare är bäst :)

Hola todos. Idag skulle vi skriva en text på spanskan. Jag tror att vi alla vet hur det gick. Men, jag victoria och Sarah lyckades iallafall skrapa ihop en mening ;) Juego el baile
yes. Så, idag har det var sjukt kul! Tack till Alice trorjag det var..Evelina kanske? som filmade alla fina små wannabe kräftor på jumpan idag.
Tyvärr så råkade jag radera jättemånga bilder ifrån idag..jag markerade några för jag skulle ladda upp dom på datorn och så skulle jag radera 1 bild som var helt suddig. Men jag tänkte inte på att eftersom det var rätt många markerade så skulle allt försvinna. Så..ja, det försvann.
Men lite bilder har jag kvar ifrån dagen :)

dagen började med små söta leenden! :D

och oskyldiga blickar ;)

Haha, sen så fick vi ju se lite av det fina fingret. Precis som igår utav vår lärare på bildlektionen ;)

-.- var inte så vacker idag x)

På no:n så hade vi repetitionsuppgifter, jag fick 22 rätt! Och det fick dom som är "bäst" i våran grupp också. Jag är stolt. Så Sandra, som också fick 22 fick ta varsin godis. Hon åt upp den direkt antar jag, medan jag tog lite foton. Tyvärr så raderade ju klumpiga jag den bästa bilden. F*ck-
men jag har ju några kvar :)


Är du trött Sofia? :*

haha, "vill du ha godis Agnes!" - oooh, godis :D ?

Sandra och jag hade lite kul ^^

ja, jag är cool :) men ser knubbig ut. Jaja, "man måste bjuda på sig själv" ;)

Nu ska jag äta mat, sen åker jag till dansen, och ikväll så kommer inte papsen hem fören kl 10.
Så jag får ta mej hem själv kl 9 på kvällen. Härligt -.-
puss å kram

Konsert-time is over bitch ;)

HOLA! Nu har vi haft konsert! Det var kul! Inte sådär spänt som det brukar vara (tex julkonserten). Det var lite mer relax idag! Haha, nej jag ångrar inte att jag inte spelade. Herremingud, det skulle låtit förjävligt x)
Men Sofia, du borde vart med! Det låter så coolt när du sjunger! Vilken "pipa" ,som Fredrik säger, du har!
EFter skolan så körde min grupp soundtrack men inte jag, uschuschuschusch, pinsamt "/ Jag vet, jag är feg, men det är väl sån jag är antar jag. Men tills nästa termin så kommer jag bli bättre på ensemblespel, och då kan jag ju spela om vi ska ha någon konsert. Oj, då  går vi i 8:an. Jag ska tjäna mitt MVG! Haha, Men sen så åkte jag och Sofia hem till Sofia! Där åt vi, sminkade oss, och valde ut kläder till Sofia. Vi spelade lite gitarr också. BLÄ :(
Jag plattade håret också om det var någon som märkte det. Okej, säkert inte. Men det gjorde jag. Och det var snyggt och lite bysigt, så det ska jag göra om! 
Nu är Elin här och vi har ätit ostbågar, duschat och druckit cola. Det var gott! Vi ska väl sova snart också.
Godnatt gott folk!  
LOVE U ALL <3

ELIN :D
 
the famous singer ;)

amandiehoe :)
 
moi and agnesa

and this is us för 2 timmar sen :)
PÖSS  OCH KRAM SKUMMbANAN :D

hehehehe. dante

Vi har SO och min grupp sitter i sal 8. Jag satte på lions sleeps tonight som lite pepping och sen kom Dante och stängde av den. Hahahahaha, Dante förstår tyvärr nog inte min humor "/ han vill ha grönt vi vill ha rött...Jag gick med på Grönt. Men jag då sa jag "har du weed?" HAHA. Han fattar ju noll lilla gubben!
Hhahahaha, jag asgarvade och ingen fattade.. "/ Det är synd om mig nu. Hehe. eller inte. Idag är det konsert! Dä ä najs. Eller inte. Jag orkar inte. Men efteråt ska lille Elin pelin pärongrus sova hos mig :D Kinda catchy..hihi..grus.. Arabmusik, deet borde du gilla Rebecca, Känner du dig änltigen hemma någonstans?

fuck yö// Rebecca
Åter till verklighet. Hejdå <3


babycakes

Sofia det låter inte alls piss! Det är ju din sång som lyfter hela gruppen! Är du sjuk i ditt lilla huvud eller ärthjärna? Och med det så fick jag en liten "visa" i huvudet.

- hej Axel, ska vi slå vad?
- jättehjärna!

ahahaha, alltid lika rolig varje gång :D
Nu har jag iallafall duschat och kommit hem. Måste ta något litet att äta också. 
Imorgon är det konsert mina vänner! Lycka till till alla er som ska spela i band! Ska bli jättekul att sitta och lata sig och stirra ut er. Klarar ni av min hårda genomsågande blick? Inte meningen att skrämma upp er ;)

Goodnight sweetheart. Well it's time to go <3


Skola suger

Jag hatar matte. Borde bättra mig, men jag orkar inte.
fick skjuts hem ifrån skolan idag av Agnes (hennes mamma). Sen gjorde jag mat och nu har jag tittat på tv ett tag. Jag borde städa, Elin kommer hit och sover hos mig imorrn. Jag har dans kl 7. Längtar tills Ilans :P  Men jag håller på att somna hela tiden! Skitjobbigt...
Imorgon har vi konsert :O Vi vill inte vara med, men Fredrik typ tvingar oss. Och han säger samma sak till alla. "Ni är typ dom bästa, låter skitbra" blablalblablabalba. That's BULLSHIT my dear! Han frågade tillochmed om vi ville ha pengar? okej, det var säkert på skämt men ändå. Han lyckades tydligen övertala Sebastian och Anton men Sofia, Lovisa och jag vill inte. Och dom ville inte heller? Jag orkar inte, vi suger och det blir pinsamt om man spelar fel. BLÄ.

Skriver ikväll när jag kommit hem
 SOFIA :D Hon var lite trött idag så det här kanske piggar upp henne <3


yeeeees

barca or palma here we come

what a feeling... but not good

Jag har kommit hem! Och jag har duschat..och druckit lite juice. Dansen gick sjukt bra. Jag längtar inte tills 8an...
Sitter i mina stora sockor, en t-shirt och har en tulpan på huvudet :) (handduk)
Jag var trött idag..som ni kanske märkte -.- Okej, jag är alltid trött. Men jag blundade på musiken idag och så var jag sjukt nära på att somna men jag ryckte till och vaknade..hemskt.
Jag var ju hos Alexandra efter skolan, jag åt där och sen tog jag buss 2 och 42an till dansen. Jag måste träänaa!
Efter dansen hämtade papsen mej och nu sitter jag här. I duschen kom jag på vart mina spanska och SO böcker låg! Jag storstädade förra veckan och då la jag dom i en korg för att jag inte skulle slarva bort dom. I may'be osmart, men jag lär mig ;)
ÅH JAG VILL KOMMA TILLBAKA TILL OC TIDERNA! Då man satt hemma hos kompisar och det var det man tittade på. Härligt...
Just det, innan jag glömde bort. Mamma smsade mig på lektionen och sa att hon kollade på flyg till Barcelona.
Haha mitt svar. "Okej :)"
Antar väl att jag är van med min mammas galna ideer. Ganska påhittig den kvinnan. Kul.
Nu ska jag äta middag och efter deet blir det sängen som ligger. AGNES MITT RUM LUKTAR FORTFARANDE HAMSTER.

Godnatt alla söta......

I miss spanien 09

Jag är hemma hos Alexandra. Direkt efter skolan sprang jag till tåget, jag hann PRECIS! Så nu har jag varit här i typ 40 min. MYS :)
Helt sjukt att det bara tar en halvtimme in till odenplan - om man tar rätt väg ;)

Halv 6 ska jag på dans. Balett och lyriskt..jää!
Skriver när jag har kommit hem. PÖSS
, i spanien för ett år sen. JAG SER FLÄCKIG UT?! Det är bara ljuset, minns ni hur brun jag var emot er när jag kom hem? ;)


Du gör så att jag inte kan sova

I may' be a bitch, but u are too


Dice

Jag mår bäst med dig <3
Sitter och lyssnar på musik ifrån O.C..de ger minnen ifrån danderyd. Jag säger det igen, Men jag vill vara liten igen <3

Hankipanki har gått hem

HAHAHAHAHA! Jag har haft världens bästa helg ska ja bara säga! HAHA, när man är med hanna så är det bara så jävla kul varje gång. Helt sjuka grejer man gör med den tjejen, haha, saker som man bara kan göra med henne.
Haha, man kan inte beskriva dej Hanna. Har varit med dej enda ifrån början och det är egentligen helt sjukt att vi fortfarande håller kontakten. Vi umgås inte alls med samma personer, går inte i samma skola längre och träffas inte lika ofta.
Jag kommer ihåg alla gånger vi drack cola ur snappsglas för vi tyckte att det var skitkul. Eller, vi tycket allt var skitkul.
Jag kommer ihåg alla sena kvällar vid vattnet nere vid edsviken, när vi alltid möttes vid kyrkan och alltid blev skiträdda för alla plastgubbar och typ gick in och pillade på allt där. Hur många gånger har inte vi ätit pizza på vedugnen? Hur många gånger har vi inte cyklat på alla vägar i danderyd, suttit i lekparken vid ditt gamla hus. Haha, ibland vill man bara spola tillbaka tiden. Vara barn igen. Vi var så jävla bortskämda av våra mammor, vi 4 gjorde allt ihop. Det var så jävla kul och vi var så dumma i huvudet och gjorde galna saker. Men vi levde livet! Och livet var bäst med dig! Och grejen är att när vi är tillsammans så har vi inte ändrats ett skit, så härligt!

Men igår så laddade vi ner lite filmer.. och tittade på dom. Sen somnade vi runt 5..tiden gick jättesnabbt :O Kl var 10 och sen var den halv 5 helt plötsligt.
Vaknade 12 av mamma som ringde, åt frukost, laddade ner lite fler filmer och sen tittade vi på film till 4. Då gick vi och handlade mat i Sjöbergs C..osminkade.. Men vi träffade inte några så det var tur. Hehe. Åh just det! Jag fick låna 50 öre av tjejen i kassan, älskar henne hon är bäst. Våra pengar räckte inte :P
Vi gick hem och gjorde mat..och åt våra munkar..satt vid datorn, satte igång en ny film och sen var klockan 7 och pappa skulle komma hem halv 8. Lägenheten var helt "lökig" som Hanna har sagt typ 1000000ggr idag. Mat överallt, glas, disk, mera mat, dipp, chips, läsk, frukosten, alltså verkligen allt som man kan tänka sig låg utspridda i köket och vardagsrummet. Haha, vi fick panik för när pappa kom hem så skulle vi ha det helt städat. Så vi började städa, men vi hann inte med allt. Så pappa blev arg men jag vet hur man ska få det att gå över.
Hanna också, hon känner min pappa för väl..haha. Min familj var jättedryg mot Hanna då vi var små. Fast det var bara kul.
när pappa var hemma var vi hungriga så vi gick ner till sjöberg och köpte pizza. Det var inte så gott men men.. 
Okej ingen kommer läsa det här men nu kan ni iaf inte klaga på att jag inte har bloggat ;)

nu ska jag duscha och sen sova. Imorrm bryter ju helvetet lös igen.


spank

haha, vi sitter och tittar på familjen annorlunda. Vaknade kl 12 av min mamma -.- "det är soligt och du måste gå upp ditt fula barn" typ..
Vi har ätit frukost, eller JAG har.. Men jag skriver typ sen. pusspuss

04.31

HAHA. vi har K***ak oss och laddat ner 3 filmer, men den ena (snabbacash) var typ nån som hade filmat på bion. Så det orkade vi inte se. Men vi har nyss sett färfig på i taket lyser stjärnorna och New moon. Vi ska typ..titta på mtv nu.HAHA. Men hanna vill sova "Jag har skola imorrn johannaaaa, jag ,måste sova! " Heheh, men vi letar mat och jag är kissnödig så...godnatt...

imorrn börjar helvetet igen ;) Ungdomar <3 lärare? eller inte


dominerar?

har varit och handlat. Gick vid bron och möttes av alla kärrdalsbarn :S Nu har jag cider, cola och dipp också! :D

 såhär såg man ut på nyårsafton då :)

Hey banana, whats ya doing? Just hanging around, with my bud. - True true...

...Hemma ifrån dansen, var sjukt taggad och det gick sjuuukt bra också.  Snart kommer Hankipanki och då går vi typ ner till kiosken.. om den är öppen? :O

Hahahaahah, SOFIA! NILS SKRIVER ;)
 bilden gick inte att vända?
Aja, todays "outfit"


mjau?

Nu har sofia gått hem och Sandra är kvar :) Vi nördar witch doctor på spotify..
Jag tar bussen kl 2 till dansen, och ikväll ska jag typ vara med Hanna om hon kunde? Hon ringde mig igår, och nu stod hon i duschen då jag ringde. Jag skriver mer när jag är hemma i lägenheten. FF!
puss
lovisa :D

vaknaaa

vi vaknade kl 10 av Sofia som var hungrig :P hehe, vi har ätit frukost..Sofia har tappat oboy över sig själv och hela köket och vi sitter och tittar på Alvin och gänget. hahahahahaha. Sandra och jag fick en fin liten ide ;)


"tacohej" //sandra

hahahahha. Jag har jättemycket random bloggar.. ooopps ;) Efter att vi åt så ville Sandra och Sofia göra milkshake..jaha..jag sa att dom inte fick det för jag visste att "något skulle ske". hehe, man hör bara ett skrik. JOHANNNAAA - sen är det bär och mjölk i hela köket -.-

Dom fick plocka undan allt. Jag orkade inte. Sen kom Evelina kl 9. Vi har tittat på film (det var bara jag som kollade, jag var väldigt inne i filmen enligt Evelina). Hehe..nej sandra, så inne var du inte. Bysigt.
Nu har vi ätit chips..ostbågar..godis..COLA! E åkte hem för en halvtimme sen, då sa Sofia att hon skulle somna. Vissa har inte den talang som Sandra och jag har. - vi fixar oss innan vi somnar i soffan.
Så nu ligger den fula ungen i soffan och sover. Även fast jag sa åt henne att borsta tänderna för ett tag sen. Hon snarkar. Vi letar efter hennes kamera..ska ladda över lite blider och sånt..

HEJHEJ alla johannas fula(eller fina?) fans. , jag har glömt sovtröja.D: It's like a disaster!!! och btw. JAG TITTADE FAKTISKT  // SANDRA.

HAHA. Sofia vaknade nyss, och vi satt och laddade över hennes bilder i smyg..bus.. Hon typ pratade lite, och nu har hon somnat om. Sego. Men nu kommer lite bilder..och kanske en video? JA. e video ;)

en suddig bild på sofia och jag efter skolan.

våran mat :D

najsiga sandra och jag :P


jaha..såhär såg det ut innan helvetet bröt ut.

och såhär blev det efter mycket papper och trasor..

haha. jag var lite busig och tog foto på sofia :P


whazzuuuup

Hemma hos mamsen med Sandra och Sofia

Efter skolan så spelade jag, lovisa, sofia, sandra och Evelina i mu2. Det var kul! Jag kan spela både trummor och gitarr! Inte så bra kanske, men jag övar för att bli bra tills i 8an. Min grupp ska inte vara med på konserten på onsdag. HAHA, gud vilken tur. Men sen åkte jag och Sofia hem till henne och hämtade hennes saker. Sen gick vi till norrviken och handlade och sen tog vi tåget till rotebro, och sen 533 till mamma. Nu har Sandra kommit så nu ska vi göra mat! Imorrn ska jag typ vara med Hanna :)
Skriver sen <3
hehe. vacker bild på min systers födelsedag!

hihii

hillluuuu :) VI har svenska och jag skriver en lite smått galen text om shoppimg i Lund. hehe.
några "människor" skolkar -.- bra att du gör det när du sagt själv att man inte ska göra det.

 hihi, en bild från sommaravslutingen 09 <3

dagen innan helg :D

har duschat, ätit och töntat mig med Sarre och mamsen. haha -.-
Nu ska vi sova, känns sköt att ha fått träna! Nattinatti <3

IMORRN ÄR DET FREDAG!


hehe, lite najsig bild eller vad säger ni? haha. Hemma hos Bella :)

askicking!

Grattis ytterligare en gång Victoria Svensson!  <3
hemmmaaaa. Jag gick till tåget med Petter, trevlans.
15.22 tåget var typ "borttaget" så det var smockfullt när jag gick på tåget 37.. Vi hade kort dag idag..fast, det är vår senaste också. På idrotten idag var det vääldigt många spanks här och där. Hehe..jag är skyldiga till en liiiten del utav dom. Sovmorgonen var jätteskön, och jag älskar mammas lilla hus på morgnarna...synd att vi snart ska flytta härifrån..
Nu ska jag ta något att äta. mamma och jag ska åka in till stan sen tror jag..hon sa det igår iallafall. Mäklaren sitter i köket med henne också, värdesätta huset osv..Han låter bögig :) hihi. Oops, dom nämnde mitt namn. Måste gå.
"Bysigt", kan ni gissa vad det betyder? ;) Sandras, Sofias och mitt ord..hihi, vi kan kalla det de tror jag.

jag, sofia och sandra på sommaravslutningen förra året :) sista gången som 6ma :'( 

sarah har sarre i håret-

Hehe. Jag har spanska nu -.- Jag, julia, födelsedagsbarnet Victoria och sarah gick ner till lilla biblioteket. Alla andra sitter i datasalen. Men jag orkar inte skriva. Är allför hungrig för det. Smsa mej! Har knappt fått några sms idag. Sorgligt :´(

pusspuss
 cola är gott!

GRATTIS VICKIS!

GRATTIS TILL VICTORIA SOM FYLLER FJOOORTIS IDAAAG! :D OM ETT ÅR ÄR DU BYXMYNDIG ;)
hehe.. <3







Jag vaknade för 30 minuter sen.

Jag är inte trött... jag orkar egentligen sminka mej. Men jag vet ju hur jag ser ut utan det -.- HAHA. Så, det får bli smink idag med. Jag har gjort smoothie, skurit bröd och gör te. Det finns ingen ost hemma :O Jaja, jag tar smör. Det är gott. Tittar på vakna med the voice också. Men nu måste jag fortsätta med min frukost! Skriver efter skolan.
hehe..gammal bild <3

nattipuss

Var hemma hos Anders och åt middag förut..sen tittade Emmeli, Anders, mamma och jag på room service, men jag spenderade hela programmet för att få min mamma att fatta att det fanns flera byggprogram och att det inte var bygglov som vi tittade på. Japp. Till middag blev det potatisgrattäng, kött och beaneisesås. till alla er som tyckte att den såkallade beaneisesåsen i skolan var god. - det var inte RIKTIG beaneisesås.
Det var en mysig kväll men nu ska jag gå och sminka av mig och sova om ett tag kanske? hmm..
jag utmanar alla som läser det här att ligga i sin säng inom en kvart ifrån du läser det här.

Så..godnatt allihopa <3

mamsen

hemma hos min kära mor. Jag vet att jag alltid klagar på henne, och jag tänker aldrig på hur mycket jag älskar henne, hur hon gör mitt liv så mycket enklare. Så mamma. Tack för att du står ut med mina utbrott på dig, allt mitt jävla gnäll på allting. Jag älskar dig mamma <3 Finns inga ord för dig. Du är den bästa.



Du är värt guld! <3

hahahahahahah. Sa ju att jag anade nördar ;)

hahaha! Nu såg jag inlägget! TACK SANDRA JAG ÄLSKAR DIG! <3

du gör mina dagar!

Jag anar Nördar...

Hemma. Har varit med Agnes, ätit ostbågar och hyrt filmen the ugly truth. Japp..ska packa, sen blir det hem till mamma. Sarah sover inte över..men förstår att hon är trött. Haha,vi var ju uppe länge i måndags, och igår var dom uppe sent. Mitt fel.. :P förlåt <3

jaja, PACKA

hahahaha,  Hur fan kommer det sig att jag hittar den här bilden uppladdad och klar? jag anar Nördar...
Jaa, iallafall. Det är hemma hos Karin tror jag bestämt. Sandra och jag. Haha, u make my day, den som laddat upp den här.

FRÖLÅT. Jag ska inte göra detta igen...

Du har all rätt att bli sur och så för att jag gör dethär...Men jag var bara tvunget att säga...

Lilla Johanna, min älskade tönt... Du är underbar, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Tack för att du finns. Jag tänker stalka dig hela ditt liv så du kommer aldrig bli av med mig -..-
Jag älskar dig <3
Och jag ska aldrig gå in på din blogg utan tillåtelse igen...kanske -..- 
Smakar alltid bäst tillsammans med dig <3

i skolan

HAL^LÅÅ! JAG övertalade paps! Jag får vara hemma ensam hela helgen! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Idag sover jag hos mams med Sarah tror jag? :) Kulkul. Tordag sover jag också hos mamsen. Sen på fredag och lördag sover jag i lägenheten, SARAH du får sova med mej! Någon annan som vill komma? :D

SKRIV på sms då, eller kommtera :D
puss puss

kärlek..

Jag älskar Sarah Verdier och Elin Wallón. Ett enda samtal och jag blir ytterligare en gång påmind om vilka underbara vänner ni är!

hoome

hemma :) har duchat och ätit. Varför blir alla bokstäver med caps lock när jjag har publicerat det? jag har den inte på...ett mysterium :P Jag har föörääääldrafritt från onsdag till söndag..hehe. Pappa säger att jag inte får va hemma själv för han vill inte att det kommer massa folk hit. Men vi får se. Jag försöker förklara för honom att det inte är lätt att bo i en kappsäck (flytta runt till mamma och sen hit igen hela tiden) Det är jobbigt.





 älskar dig sandra <3


natti natti

hehe, sarah somnade i min säng. Hon är fortfarande sminkad och har inte borstat tänderna..men jag vill ju inte väcka henne...hon sover ju så sött :O Har tagit lite bilder på henne nu..hihi.
Haha, min danslärare skrev just till mig på facebook. haha, han hade glömt bort dansen så han frågade mig, sen hade han glömt  bort vilken låt också. Eller, han hade tvekat lite, så jag hjälpte till. Mycket snäll är jag ibland. Haha, har inte varit lika busig idag som jag förklarade för Karolina :) hehe, trevligt, hon visste tydligen om min blogg :D Trevlans!

godnatt nu vaknade sömntutan som heter sarah, hehe.

 haha, sarah vi är skitbruna där! spec sara då :P <3

vi har lite kul med facebook chatten

jag: heeej älskling :D:D <3<3

18:18 ****E

tjaa tjaa:)<3

18:19Johanna

vad händer hotttie? :):) <3<3

18:20 ****E

haha;P typ inget, sj? <3<3

18:21Johanna

äter ett äpple <3<3

18:21 *****E

okay :):) hänt idag då? <3<3

18:22Johanna

skola -.-' <3<3

18:22 *****E

okay, men efter då? <3<3

18:23Johanna

vart me Sarah <3<3

hon är här nu :):)

18:23 *****K

okay :):) <3<3

vad gör ni då? <3<3

18:24Johanna

haha, äter nutella <3<3

typ dör av skratt som vi alltid gör :P:P

18:24 *****E

haha :P:P kul <3<3

okay <3<3

18:25Johanna

heej *****E :):) <3<3 / sarah

18:26 *****K

hejsan <3<3 vem sarah? ;);)

18:27Johanna

min kompis :):)

18:28 *****K

efternamn? <3<3

18:28Johanna

verdier <3<3

18:29 *****E

ok :):)

18:31 ****E

jag ska käka nu, hejdå :´^ <3<3

18:31Johanna

hejdå :):)

18:40 ****E är inte inloggad.

hahahahahahahahahahahahahaha. humor In J & S style ;)




alla bilder är åt fel håll, menmen.


haha lite bilder ifrån iggår också ;) NU funakr blogg.se. jä.

om några fler tycker att jag har ändrats så är det väl antagligen inte på ett bra sätt i era ögon, men i mina ögon så mår jag bättre när jag får vara som jag är.



blogg.se dampar. Det går inte att ladda upp bilder -.-

Nu har Sarah och jag kommit hem, vi har tjockat oss med chips och nutella mackor ;) gott
Hon kanske ska sova här, men jag ska bara ringa och prata med hennes mam'. Haha, jag ska prata med hennes mam'. Sjukt, men ja. Päivi är min bäästa vän :D
Sarah provar mina kläder. Hon ser så jävla bra ut i allting. Helt sjukt -.-' FUCK U SARAH. nej, Jag Älskar dig <3
Nu blire girltalk :D  kyss å smek

 HAHAHA; JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Min älskade Sarre fick sova här! I love Päivi - hon sa att hon visste att vi skulle fråga det hehehehhehhehehe. OKej, ska sluta skriva nu <3

puss skriver sen


-.-' alla pluggar.. eller inte.

SItter i skolan och har So. Det suger. So står för sönderslitna oense-elever.  en liten fin bild på sofia och mej på idrotten idag :) (vi var inte med)


sista sportlovsdagen, med Hanna. hahaha

Nu gick hanni hem...Tråkigt :( Men vi ska träffas nästa söndag också. Det var hanna som skrev förra inlägget ^^ haha, ni kanske märkte det? Om 12 timmar så har jag idrott..fett sorgligt. Men jag hade världens skönaste sista sag på sportlovet med Hanna iaf. hahaha, "Din hand luktar r*nk". Våran humor är den bästa. Grejen är att den inte finns. Den är likssom bara bäst.
 
haha, hanna
ASSÅ HATA MIN FUCKING DATOR! DEN ÄR CP. så, det blir inga flera bilder. Det var det sista inlägget för idag. Nu ska jag vara på facebook och typ duscha. Godnatt <3

:D

Hemmmaaaaa. Vi har varit och köpt pizza och gottegott. Vi har hyrt 3 filmer också :) Road 2 kill, John Tucker must die & Tsotsi. Vi ska chilla galet, löka sönder, & bara ladda upp inför skolan -.- ..


vad blir en gris om den kommer till USA?

Godmorgon sömntutor :) Nu ska jag dra mig mot frullen.



Jaha..nattinläägg?

Tittar på en jättebra film. Ögonblicket före tystnaden. Tungt? :O
Men nu ligger jag i sängen..ska sova om ett tag..eller inte. Ska ändå inte göra så mkt idag. Så jag är nog uppe till 6 eller nåt. hehe..Veronica maggio. Så skön musik..har lyssnat på henne asmkt hemma hos Ella. Och nu här hemma. Hmm, ny favorit? Nej, men nästan. Imorrn börjar skolan. Tungt...hoppas inte Dante märker något som någon busig flicka i klassen har sagt/gjort..(inte gjort) hehe..

 hehe, fin nytagen bild.
goodnajjt

mjau?


hihi, den najsigaste geten på skansen.

men men. Det var inte den bilden jag skulle lägga upp -.-


hehe..skulle bara visa upp mina snöögga björn borgisar :)

I <3 CCC

Lyssnar på Jacco :) Har varit nere vid vivo och köpt litte gottegott saker. Tycker ni inte att jag har vart sjukt duktig med att ladda upp nytagna bilder? :O Det tycker jag.
Jag blir ensam ikväll. Ska väl titta på någon film som går på teven. Så om någon vill störa så gör gärna det.
Imorrn blire iaf kul ;)
AAAAAAAAah, bara satt du vet Ella.. DE BA GÖÖDD ;) 
Min middag :D Ser rätt äckligt ut. Men det var så sjukt gott!

Jaoo..såklart så har vi den originella menyn. Johanna style.  CCC

Skriver mer sen :)
(jag vet att min header inte syns) men den gjorde det förut -.-.


*KLAPP*

AGNES RING MIG. måste veta hur det blir. ska ner och handla godis... <3


fannnnnnnn

Hemma från Ella. Fuck eriksson :O ASså, företaget. Sony Eriksson ni vet ;)
Oj, nu ringde Agnes



Pratat med Agnes nu. Hon ,och hennes familj..hihi..KLAPP :D,har precis landat och står och väntar på sina väskor som tydligen aldrig kommer. Vi ska kanske göra något ikväll. Om hon får för sina föräldrar...Elin kunde inte vara med mig idag för hon skulle vara med sin familj -.- Men skönt att vila ut sig annars. Äta lite godsaker, titta på tv själv hemma :) Jag gillar det..skönt att slippa prata med någon och bara sitta tyst i soffan..


Nu ska jag duscha och kanske städa lite?

Inte så stökigt..men det är värre än vad det ser ut.

Den osminkade skönheten




lite bilder på tjockisen :D och hans "hus" mhihi


hehe..förlåt. glömde publicera :P Har precis duschat.

.

Sanningen suger.

wihooo

hohoho halloj alla mina readers. Om det nu finns några på sportlovet :P

Vill först bara gratulera lilla Ella och hennes "vän". hihihi, GULLIGT :D :*

Igår såg vi på 2 filmer. Wanted och Changeling. Dom var skitbra! Thrillers/drama. Gillar sånna filmer. Spännande :)


Vi tog lite fina foton också. SÅklart :D

KRAMKRAM :D skriver senare


sneeeeep

Nu ska vi spela lite olika spel! Oj..bara jag som märkte att det kan misstolkas? Självklart så är jag det -.-
Nej men, vi ska väl prata och.. spela kort! Och andra små spel :D
måste självklart bara visa upp världens skönaste bild x) SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP bby!

skriver kanske senare

middag och coffeee

Inte nog med att vi har druckit kaffe. Nu har vi lagat mat också! :D vi är så duktiga ;)


haha, allting e ba good Ella ;)

fina middan.. men vi får se hur det smakar :P haha




flickorna










lite bilder ifrån dagen :) Vi åkte in till djurgården, skansen och tittade på dom små djuren. Fast.det fanns inte så många ute eftersom att det är vinter. MEN DET ÄR TYP VÅR :D  det var jääättefint väder. Och efter vi hade gått där ett tag så gick vi till cafeét flickorna..någonting. Det var jättemysigt och god mat. Men det var dyrt :O Kanske inte så värt pengarna, men ändå. Det är ju sällskapet dom räknas! Så.nu ska vi göra nåt annat :) puss

NÄSTAN ALLA BILDER ÄR ÖVERFÖRDA :D

ätit frukost och duschat. Bara packa kvar.
tar bbussen till Ella sen :)
puss
 mjaoo

Hands up in the air

Haha, jag ljög. Det blir ingen bildbomb. Jag måste sova. Men lite blir det ;)

Vickis och Elin så söta små barn :D


"Man måste ju bjuda på sig själv" -.-hehe..vacker bild tagen av..Agnes tror jag? vänd på huvudet.

Sarah sarah sarah sarah...alltid lika vacker min darling! :D <3


Världens sötfulaste hund enligt Agnes. MEN HAN ÄR JU SÅ SÖT! mwuuah <3

godnatt. Kanske hinneruppdatera imorrn innan jag åker till sötisen Ella :)

sitter och laddar över alla mina bilder från mobilen

..Japp, det är vad jag gör. Känner mig sjukt rastlös. Men ändå så är det skönt att vara hemma..Skrev just en lång text. Men den lägger jag ut någon annan gång. haha, jahopp. 61/254 bilder är överförda. Hatar min dator, varför ska den vara så seg? Jag ska väl ha tur att jag ens har en egen dator. Eller ens en dator. Konstigt hur folk kallar mig ´bortskämd' medan dom oftast är det? In your faces! Bitches -.- 
Jag skriver ganska uttröttande, jag vet. Men så snart så bilderna har blivit överladdade så kommer en bildbomb. Haha, speciellt på Sarah. Folk som har tagit min mobil har sprungit runt med den och då råkar Sarah vara den som hamnar på dom vackra bilderna. 118/254, vi börjar närma oss... JA! Just det! Kanske borde berätta att jag har en tjock hamster, så liten som en tumme, i mitt rum :) Jajamän! Agnes lilla Alfons. Men han bitts. Han har bitit mig 3 ggr och naffsat på mig många ggr. Det gör inte ont, men en gång så tog den lilla tjocka krabaten i allt han hade och typ hängde i mitt finger, och sen gick det hål och började blöda. Det kändes inget då men när han hängde där så gjorde det hyffsat ont. Men jag dog inte :D
Han har fått springa runt i mitt rum 2 ggr. Han försvann bakom en flyttlåda..gick och bajsade bakom en lampa. Visst jag uppskattar att han inte gjorde det "in public", men en lampa? Så igår fick lilla jag storstäda :) Men det var bra :D Nu känns det så fint här inne! 168/254..liiite till bara. Imorrn ska jag ta bussen till Ella direkt när jag har vaknat. Sen ska vi hitta på något mysigt, och så ska jag sova där! På lördag ska jag och Elin typ..leka i snön? :D vara lite busiga, det ska bli jättekul! Och söndag då. Hannaaaa, vi ska ha det najs. <3
200/254. bara 54 bilder kvar nu! och det har gått en halv timme. SER NI VILKEN JÄVLA SEG DATOR JAG HAR?
Okej, ni kommer säkert inte orka läsa allt. Men snart kommer en bildbomb. KRAM

stan med bella

Nu har jag kommit hem från stan :) Vi gick ju på bio också.
Bella och jag möttes kl halv 1 på östermalmstorg. Sen gick vi till rigoletto, hötorget, och hämtade ut biljetterna. Det var aslång kö till godiset, plus att det är dyrt :O Så vi gick till pressbyrån (andra sidan gatan) jättenära. Sen gick vi in och tittade på bion. Just det, vi träffade Ella och Lydia innan också. Haha, man förvånas aldrig utav hur lång toakön till tjejerna är btw :)
På bion så satt vi på 3:e raden..från början så ångrade vi att vi satt så långt fram. Men det ändrades under filmen. Det var kul att se den i 3D. Haha, glömde bort. Jag har inte ens skrivit vilken film vi såg. Alice i underlandet :)
Efter bion så mötte vi Ella och Lydia igen, dom skulle gå och fika, men vi skulle åt 2 olika håll. Så vi får ses imorrn istället. Jag och Bella kände för att åka till rådmansgatan, så vi gjorde det. Och så åt vi på waynes. Mys. Sen åkte vi tillbaks till hötorget och gick in på h&m och till gallerian. Sen ner mot sergelgången. Och då blev vi  jävligt trötta så vi went our seperates ways och åkte hem. Jättekul dag :D
Imorgon ska jag vara med Ella, sova över hos henne och göra nåt kuligt på dagen. TREVLANS tycker jag!

nu ska jag duscha. pussae, skriver mer ikväll.
 
bara för att jag är världens bästa fotograf ;)

Ska byta min Aino. yesssss



Det är sportlov..jag har inte gjort någonting i 2 dagar. Men det känns som en evighet. Börjar tänka på allt skolarbete som jag egentligen borde göra nu..men jag orkar inte. Tragiskt det känns just nu.
Pratade just i telefon med Bella. Har inte sett henne på 4 månader, om inte mer, så imorrn ska vi göra en sak. Kan ni gissa vad?

 1. ROLIGT
2. Man måste vara tyst -.-
3. Hade världspremiär igår
 haha, kanske sa för mycket?

Sen på fredag så ska jag sova över med Ella. På lördag ska jag söva över med Elin. Och på söndag ska jag vara med hanna :) Så nu blir det fullproppat hela helgen. tur det  .Höll på att sitta och mögla av att inte göra nåt :P

Nu ska jag sova. Kanske behöver lite sömn?


GODNAJJJT <3

wiii :)

jahopp. Sitter med tjejsaker. Ska fixa mitt rum idag också. Najsigt. Skriver när jag har nåt intressant att skriva :P <3

-..- :* ^^

Mjau alla katter. eller..förlåt, ni kanske inte är några. Nej tyvärr, det är bara Anders som är katt nog (enligt amändiehoe) ;)
Jag är smart :)
Idag har jag varit i stinsen med mommy. Det var trävligt. Vi köpte saker till mitt rum, nu har jag lite mindre utrymme där. haha,det börjar bli trångt .
Vi köpte en klädhängare..en liten vagn..(nej inte en sån där som man kör runt med på ica maxi osv, trots att jag gärna skulle vilja ha en :O)
mycket ljus-saker..olika små mysiga ljuslyktor etc. Och när vi skulle dra oss mot H&M så går jag in på dinsko. Hihi, tur att jag gjorde det. För när jag kom ut därifrån så höll jag i en kasse. Men det var 2 st skokartonger i. Då undrar ju ni vad det ligger där i. Men jag orkar inte berätta det. Ni får väl se i vår då jag börjar använda dom. Båda är tygskor. Jätte gulliga ^^
Hela dagen så har jag gått runt osminkad och knappt kunnat hålla ögonen öppna. JAg är jääättetrött. Trots att jag bara har legat och slappat hela lovet. På fredag ska jag vara med Ella, och på lördag så ska jag vara med Elin. Såg din blogg Elin, du skulle vara med Adam på söndag såg jag. Då kan du bara kila ner till honom när du sovit hos mig. Fett smartis :)

Jaja, ingen som läser det här för alla är i härjedalen eller new york. JUST DET! I slutet av mars så kommer jag åka till..någonstans varmt. Sarah ring mig när du ser det här.

bye :)

 hihi :*


RSS 2.0